Αναισθησιολογικά

Με βελτιωμένη παρακολούθηση μονάδας CO2 με υποδοχή ή αναισθητικό παράγοντα με διπλή υποδοχή, οι μονάδες πολλαπλών αερίων Mindray Plug-and-Play παρέχουν αναλυτική ανάλυση αναπνοής αναπνοής των FiO2, EtO2, CO2, N2O, αυτόματη ανίχνευση πέντε αναισθητικών παραγόντων. Το νέο λογισμικό υπολογισμού του αναισθητικού παράγοντα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κατανάλωση παράγοντα σε πραγματικό χρόνο.

Δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε με ακρίβεια το σύστημα καθώς και διαφορετικούς τύπους ασθενών. Οπτικοποίηση της διαδικασίας αυτοδιαγνωστικού συστήματος και έξυπνης διαχείρισης συναγερμών με γραφήματα για απλοποίηση των περίπλοκων βημάτων λειτουργίας. Ως πολυλειτουργικός σταθμός αναισθησίας, το WATO EX-65 Pro σχεδιάζεται με γνώμονα το κόστος. Η χαμηλότερη ροή γίνεται με το Optimizer, το οποίο βοηθά στη μείωση της χρήσης του αναισθητικού παράγοντα. Οι πολύ μεγαλύτεροι διάρκεια ζωής των αισθητήρων ροής καθιστούν τη συντήρηση πολύ ευκολότερη.

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του A5 και ο εργονομικός σχεδιασμός απλοποιούν τη ροή εργασίας.Η οθόνη αφής 15" επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να επιλέγουν εύκολα τις ρυθμίσεις εξαερισμού και αφιερώνεται περισσότερος χρόνος στην περίθαλψη του ασθενούς.Ακόμη παρέχει μια σειρά από εξελιγμένες λειτουργίες εξαερισμού που επιτρέπουν την αποτελεσματική φροντίδα σε όλο το φάσμα των τύπων ασθενών αλλά και σύστημα ολοκληρωμένης σπιρομετρίας που παρέχει πρόσθετες πληροφορίες και ενισχύει τη λήψη σημαντικών αποφάσεων.

Νέα οθόνη αφής 10,4 ιντσών με χειριστήρια παραμέτρων ταχείας πρόσβασης και σχεδίαση μενού. Επιτρέπει στο χρήστη να πραγματοποιεί αλλαγές στις ρυθμίσεις λειτουργίας αερισμού και παρακολούθησης ασθενούς.Χρησιμοποιόντας τις τελευταίες τεχνολογιες υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και λειτουργικότητας, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι αναισθητικές διαδικασίες παρέχονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και περιέχει ενσωματωμένο αναπνευστήρα πολλαπλών λειτουργιών.

Εξοπλισμένο με τεχνολογία έξυπνου αναπνευστήρα και βελτιωμένες δυνατότητες παρακολούθησης,προσφέρει μια πλήρη σειρά ελεγχόμενων και υποστηρικτικών τρόπων αερισμού,συμπεριλαμβανομένων των PCV-VG, SIMV-VG και πολλά άλλα για να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις εξαερισμού για όλους τους ασθενείς σας. Το νέο λογισμικό υπολογισμού του αναισθητικού παράγοντα υποστηρίζει πιο αποτελεσματική ρύθμιση του φρέσκου αερίου,των παραμέτρων που μπορεί να συμβάλει στη μείωση των σπατάλης υπερβολικής δόσης αναισθητικού αερίου και των συναφών δαπανών.

Κατάλληλο για γενική αναισθησία σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών χειρουργείου από παιδιά έως ενήλικες. Με σταθερή λειτουργία, προηγμένο σχεδιασμό ασφάλειας, αξιόπιστη απόδοση και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, το WATO παρέχει στους κλινικούς χρήστες βασικές μετρήσεις παρακολούθησης σε μια πολύχρωμη οθόνη με έως και 3 κυματομορφές, συμπεριλαμβανομένων των Paw, TVe, MV, Ppeak και Pmean, με ταυτόχρονα γραφική αναπαράσταση. Εκτός από τις βασικές λειτουργίες αερισμού, προσφέρει προηγμένους τρόπους αερισμού που ισχύουν από την ελεγχόμενη στην αυθόρμητη αναπνοή ασθενών. Η ισχυρή ανασκόπηση δεδομένων υποστηρίζει 24ωρες τάσεις για συμβάντα συναγερμού.

Το WATO EX-20 παρουσιάζει τα πολύτιμα χαρακτηριστικά σταθερότητας και σιγουριάς καθώς τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και η εξελιγμένη τεχνολογία βελτιώνουν την απόδοση του μηχανήματος. Με δυναμική αντιστάθμιση αερίων, το μηχάνημα μπορεί να παράγει ακριβείς όγκους και ο σχεδιασμός των τριών αισθητήρων ροής παρέχει ακριβέστερη παρακολούθηση και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του αισθητήρα ροής.

Κύλιση προς τα επάνω