Μόνιτορ Ζωτικών Λειτουργίων

Το τέλειο αιμοδυναμικό διάλυμα παρακολούθησης όχι μόνο παρέχει μια ποικιλία μεθόδων μέτρησης, ICG, PiCCO, ScvO2, C.O., αλλά παρέχει επίσης ολοκληρωμένο εργαλείο ανάλυσης - HemoSightTM. Το HemoSight επικεντρώνεται στη διαδικασία αιμοδυναμικής θεραπείας και παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε στάδιο. -Προηγμένη αρθρωτή μέτρηση περιφερειακής οξυγόνωσης ιστών - INVOS rSO2. -Η ογκομετρική καπνογραφία και η μεταβολική μέτρηση συμβάλλουν στην αξιολόγηση της επάρκειας του αερισμού και στην αποτελεσματική ρύθμιση της λειτουργίας του αναπνευστήρα, και την βελτίωση της ασφάλειας του απογαλακτισμού. -Ισχυρές Κλινικές Υποστηρικτικές Εφαρμογές (CAA) για την υποστήριξη της αποτελεσματικής λήψης αποφάσεων όταν ο χρόνος είναι κρίσιμος.

BeneVision N SERIES

Μέτρηση ECG, Heart Rate, Respiration, SPO2, NIBP, TEMP. Η φορητή δομή του, η οθόνη αφής με διαισθητικό περιβάλλον εργασίας, οι ευέλικτες δυνατότητες δικτύωσης και οι ακριβείς λειτουργίες παρακολούθησης καθιστούν το iMEC τη βέλτιστη επιλογή για υποξεία φροντίδα.Μειώνει το οικολογικό αποτύπωμα του νοσοκομείου σας και συμβάλλει σε ένα βιώσιμο περιβάλλον.

iMEC SERIES

Μέτρηση ECG, SPO2, NIBP, IBP, Temp, HR, Respiration και προαιρετική εισαγωγή μοντούλας. Εξαιρετική οπτική εμπειρία, ακριβείς φυσιολογικές μετρήσεις, ομαλή ροή εργασιών για απαιτητικά νοσοκομειακά περιβάλλοντα, όπως Δωμάτια Έκτακτης Ανάγκης, Μονάδες Ανάκτησης, Υπό-Οξεία Μονάδες και Γενικές Μονάδες.

ePM SERIES

Μέτρηση ECG, RESP, NIBP, TEMP, SPO2.Προαιρετικά IBP, C.0, EtCO2 και multi-gas.Με το ελαφρύ και κομψό σχεδιασμό, τα ισχυρά χαρακτηριστικά και το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας του χρήστη, η συσκευή παρακολούθησης ασθενών iPM είναι η βέλτιστη επιλογή για τη μεταφορά ασθενούς.

iPM SERIES

Μέτρηση NIBP, SPO2, TEMP, PR, γράφιμα PLETH ·Οθόνη LCD LED 8,4'' παρέχει μια ξεχωριστή προβολή. · Η προαιρετική οθόνη αφής με διαισθητική διασύνδεση παρέχει εξαιρετική χρηστικότητα. · Ο προαιρετικός σαρωτής επιτρέπει την γρήγορη παραλαβή από τον ασθενή και την εισαγωγή αναγνωριστικού ασθενούς.

VS-900

Μέτρηση ECG,HR,Respiration,SPO2,NIBP TEMP. Προαιρετικά IBP,CO και CO2.Συμβάλλει στην απλοποίηση της ροής εργασίας. Η συσκευή παρέχει έξυπνη διεπαφή με το χρήστη για να βοηθήσει πιο γρήγορα και ευκολότερα εφαρμογές ακόμα και για νέους χρήστες. Ο χειριστής χρειάζεται λιγότερο χρόνο για την εκμάθηση του μηχανήματος και έχει περισσότερο χρόνο για τη φροντίδα των ασθενών.

uMEC SERIES

Μέτρηση παραμέτρων NIBP, SPO2, TEMP, PR. -Περισσότερες από 22 ώρες συνεχούς παρακολούθησης. - Η αξιόπιστη μέτρηση θερμοκρασίας παρέχει γρήγορη ανάγνωση θερμοκρασίας. - Ο δείκτης PI (Perfusion Index) παρέχει στο προσωπικό την ένδειξη της αξιοπιστίας της μέτρησης του SpO2.

VS-6OO

Μέτρηση ECG, SPO2, NIBP, IBP,Temp, C.O, Sidestream CO2, Microstream CO2,Mainstream CO2, PiCCO. Έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες προκλήσεις της παρακολούθησης των ασθενών κατά τη μεταφορά. καθώς είναι εύκολο στη μεταφορά και παρέχει προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης, διασφαλίζοντας τη αποθήκευση όλων των δεδομένων.

BeneView T1

-Κατάλληλο για ενήλικες, Παιδιατρικούς και νεογνικούς ασθενείς -Εκτελεί μέτρηση SpO2 και μέτρησης παλμού. -Ο σχεδιασμός του προσφέρει μια εντυπωσιακή ελαφριά συσκευή, που το καθιστά εύκολο στη χρήση εν κινήσει -Η έγχρωμη οθόνη LCD 2,4 ιντσών εμφανίζει εμφανή δείγματα SpO2 και παλμικού ρυθμού. -Η μεταβλητή φωτεινότητα οθόνης σάς επιτρέπει την εξοικονόμηση ενέργειας.

PM-60 PULSE OXIMETER

Μέτρηση ECG, SPO2, NIBP, IBP, Respiration, Temp. Προεραιτικά Sidestream CO2, Microstream CO2,Mainstream CO2, PiCCO. Η πλήρως ενσωματωμένη μονάδα πλευρικής ροής CO2 παρακολουθεί την αναπνευστική κατάσταση του ασθενούς συνδέοντας άμεσα τη γραμμή δειγματοληψίας,βοηθώντας το προσωπικό κατά την μεταφορά.

BeneVision N1

Κύλιση προς τα επάνω