Σταθμοί Σύνδεσης-Παρακολούθησης

Σταθμοί Σύνδεσης

Η έγχρωμη οθόνη 3,5 "και η μεγάλη λυχνία συναγερμού στην κορυφή εμφανίζουν τον τελευταίο συναγερμό κάθε αντλίας, βοηθώντας τους χρήστες να ανταποκρίνονται πιο αποτελεσματικά και έγκαιρα και μειώνουν τους θορύβους για να παρέχουν ένα πιο ήσυχο περιβάλλον. Όλα τα δεδομένα επεξεργασίας μπορούν να συνδεθούν άψογα μετά την σύνδεση και τη μεταφορά. Ακόμη με την αυτόματη συλλογή όγκου έγχυσης εξοικονομουμε φόρτο εργασίας για τους χρήστες. Ενσωματωμένο καλώδιο τροφοδοσίας και διαχείριση σωληνίσκου έγχυσης, εξοικονομείτε χώρο και αποφευγετε τους κλινικούς κινδύνους που προκαλούνται από μια μάζα καλωδίων, καθιστώντας τα τμήματα καθαρά και τακτοποιημένα. Ενσωμάτωση συστήματος έγχυσης για οποιονδήποτε συνδυασμό από 2 έως 24 αντλίες.

DS5 Standard

Ολοκληρωμένο καλώδιο τροφοδοσίας και διαχείριση σωλήνα έγχυσης εκτός χώρου δωματίου, αποφεύγοντας έτσι τους κλινικούς κινδύνους που προκαλούνται από μάζα συρμάτων, καθιστώντας τα τμήματα καθαρά και τακτοποιημένα. Ενσωμάτωση συστήματος έγχυσης για οποιονδήποτε συνδυασμό από 2 έως 12 αντλίες. Το BeneFusion DS5 Basic,μπορεί να τοποθετηθεί σε κρεβάτια, να τοποθετηθεί στο γραφείο, με οριζόντιο και κατακόρυφο σφιγκτήρα στερέωσης και έχει ευέλικτη χρήση στην κλινική θεραπεία.

DS5 Basic

Σταθμοί Παρακολούθησης

· Παρακολουθήστε κεντρικά την κατάσταση έγχυσης σε πραγματικό χρόνο όλων των ασθενών · Διαχείριση ασθενών, υποστηρίζοντας μέχρι και 20.000 ασθενείς πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων συναγερμού, γεγονότων και θεραπείας. · Το διάγραμμα ισορροπίας υγρών βοηθάει τον ιατρό να αξιολογήσει την κατάσταση του ασθενούς.

Κύλιση προς τα επάνω