Απινιδωτές

Αυτόματοι Απινιδωτές BeneHeart C Series

· Εύκολη εναλλαγή μεταξύ παιδιατρικών και ενήλικων ασθενών. · Αυτόματη ταυτοποίηση του τύπου ασθενούς έτσι ώστε να παρέχεται χαμηλότερη δόση ενέργειας σε παιδιατρικούς ασθενείς · Η πραγματική χειροκίνητη λειτουργία με επιλογή ενεργειακού επιπέδου παρέχει την πλήρη διαδικασία 1-2-3 βημάτων για να παραδώσετε στον ασθενή σοκ υψηλής ποιότητας.

BeneHeart D1 (Pro)

Bοηθά να ανταποκριθείτε στην αιφνίδια καρδιακή ανακοπή σε διάφορες τοποθεσίες. Είναι σχεδιασμένο για να είναι αξιόπιστο, απλό και εύκολο στη χρήση από οποιονδήποτε διασώστη.Τα αποσπώμενα μαξιλάρια εξοικονομούν χρόνο και ο σύνδεσμος των μαξιλαριών μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τον ασθενή, έτσι ώστε να παρέχεται χαμηλότερη δόση ενέργειας σε παιδιατρικούς ασθενείς.

BeneHeart D1 (Public)

Το BeneHeart D3 είναι ένας συμπαγής, ανθεκτικός, ελαφρύς απινιδωτής που ενσωματώνει παρακολούθηση, χειροκίνητη απινίδωση, AED και pacer. Είναι ένας επαγγελματικός διφασικός απινιδωτής-monitor κατάλληλος για χρήση σε νοσοκομεία και κλινικές παγκοσμίως.

BeneHeart D3

O εργονομικός σχεδιασμός του, το καθιστά κατάλληλο για επείγουσα χρήση. Οι αποδεδειγμένες τεχνολογίες εξασφαλίζουν μια ισχυρή μονάδα, έτοιμη για χρήση σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Με διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας (χειροκίνητη απινίδωση, AED, βηματοδότη και λειτουργία παρακολούθησης).

BeneHeart D6
Κύλιση προς τα επάνω