Θερμαντήρες Έγχυσης Αίματος/Υγρών

-Μόνιμοι αυτοέλεγχοι, 24 ώρες συνεχής λειτουργία με διπλή ανεξάρτητη προστασία υπερθέρμανσης και αυτόματη διακοπή. -Οπτικός και ακουστικός συναγερμός για σφάλμα υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας αισθητήρα. -Διπλά κανάλια: Κάθε κανάλι μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα με τη δική του θερμοκρασία και ρύθμιση. Τα δύο κανάλια μπορούν να συνδυαστούν για να διευρύνουν την ικανότητα θέρμανσης. -Μεγάλη οθόνη LED που δείχνει τη θερμοκρασία ρύθμισης, την πραγματική θερμοκρασία, τον χρόνο θέρμανσης και την κατάσταση σφάλματος.

FLOWTHERM FT2800

-Μετάγγιση αίματος για τους ασθενείς κατά τη διάρκεια της επέμβασης ή μετά τη χειρουργική επέμβαση -Τροφοδοσίες επιστροφής αίματος αιμοκάθαρσης -Διαλύματα εντερικής και παρεντερικής διατροφής καθώς και έκπλυσης. -Έγχυση σε παιδιά και νεογνά. -Κανονική έγχυση σε ψυχρή κατάσταση. -Φιλική προς το χρήστη διεπαφή με μεγάλη οθόνη LED που δείχνει ρυθμισμένη θερμοκρασία, πραγματική θερμοκρασία, χρόνο θέρμανσης και κατάσταση σφάλματος. Ακόμη χρησιμοποιεί μόνιμες αυτοδιαγνωστικές δοκιμές, με διπλή ανεξάρτητη προστασία υπερθέρμανσης και αυτόματη διακοπή σε οπτικό και ακουστικό συναγερμό για σφάλμα υψηλής-χαμηλής θερμοκρασίας αισθητήρα.

FLOWTHERM FT1800

-Πραγματοποιεί μόνιμες αυτοδιαγνωστικές δοκιμές. -Διπλή ανεξάρτητη προστασία υπερθέρμανσης και αυτόματη διακοπή. Οπτικός και ακουστικός συναγερμός για σφάλμα υψηλής-χαμηλής θερμοκρασίας αισθητήρα. -Εύκολο στη χρήση με γρήγορη και απλή εγκατάσταση και συνεχής λειτουργία 24 ωρών. -Παρέχει εντερική και παρεντερική έγχυση και χρησιμοποιείται σε παιδιά και νεογνά. -Κανονική έγχυση σε ψυχρή κατάσταση. -Η θερμοκρασία ελέγχεται αυτόματα. -Εμφανίζει τη θερμοκρασία θέρμανσης σε πραγματικό χρόνο.

FLOWTHERM FT800

-Η στεγνή δομή θέρμανσης με αυλάκι, δεν απαιτεί ειδικά αναλώσιμα -Ο στερεωμένος σύνδεσμος εγκατεστημένος στο αυλάκι θέρμανσης αποτρέπει στον να πέσει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης -Το ανεξάρτητο τηλεχειριστήριο προσθέτει συντελεστές ασφαλείας παρακολούθησης της θερμοκρασίας -Οι πολλαπλές λειτουργίες προστασίας που περιλαμβάνουν την προστασία προειδοποίησης υπερθέρμανσης, προειδοποίησης χαμηλής θερμοκρασίας και προειδοποίησης για αστοχία λειτουργίας, διασφαλίζουν ασφαλή χρήση. -Η ανεξάρτητη λειτουργία προειδοποίησης υπερθέρμανσης, διευκολύνει την διαδικασία της συντήρησης.

FLOWTHERM QWE
Κύλιση προς τα επάνω