Τηλεμετρίες και Κεντρικοί Σταθμοί

Το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης BeneVision είναι μια ισχυρή και επεκτάσιμη λύση που παρέχει συνεχή παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο σε μεγάλα και μικρά δίκτυα. Το σύστημα μπορεί να προβάλει πληροφορίες ασθενών από δικτυωμένες οθόνες, ασύρματες λύσεις μεταφοράς και πομπούς τηλεμετρίας - μέχρι 1200 συσκευές σε όλη την επιχείρηση του νοσοκομείου, τοπικά και εξ αποστάσεως.

BeneVision CMS

Συνεργάζεται με το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης HYPERVISOR VI. Το TMS-6016 παρέχει ευέλικτη λύση παρακολούθησης για CCU, ICU, ER, γενικούς θαλάμους και άλλες περιοχές που φροντίζουν τους κινητούς καρδιακούς ασθενείς που απαιτούν παρακολούθηση. Το ισχυρό σύστημα κεραίας που χρησιμοποιεί εξασφαλίζει υψηλή ακρίβεια στην επικοινωνία.

TMS-6016

Το κεντρικό σύστημα παρακολούθησης HYPERVISOR VI παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση για δικτύωση LAN, ασύρματου LAN και τηλεμετρίας σε νοσοκομεία και βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της εργασίας και σας βοηθά να παρέχετε καλύτερη περίθαλψη στους ασθενείς.

HYPERVISOR VI

Είναι συμπαγές, ισχυρό, ανθεκτικό και εύχρηστο και έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις κλινικές ανάγκες τηλεμετρίας σε διάφορα νοσοκομειακά περιβάλλοντα κατά τη μεταφορά, έξω από τη μονάδα ή ακόμα και στο μπάνιο.Όχι μεγαλύτερο από ένα έξυπνο τηλέφωνο και επιτρέπει την εύκολη φροντίδα των ασθενών.

BeneVision TM-80
Κύλιση προς τα επάνω